Over Vialec

Expert, maar met de voeten op de grond

Lege vaten klinken het holst. Liever dan hoog van de toren(kraan) te blazen, verkiest Vialec om transportbanden, kranen en integrale werven in alle bescheidenheid maar met kennis, kunde en kwalitatieve componenten in beweging te houden. En dat doen we intussen toch al sinds 1978, een tijdspanne waar we het belang van digitalisering vanop de eerste rij een hoge vlucht zagen nemen! En waar Vialec dus als geen ander van op de hoogte is, ook letterlijk!

Ben je dus op zoek naar een nieuwe kraancabine, sturing of bewaking van je kraan of transportbanden, daag ons dan gerust uit!

+ 100

kraanoperatoren zonder rugklachten

+ 180

geoptimaliseerde transportbanden

+ 350

tevreden gebruikers & klanten

+ 2500

vervangen componenten

Technically top-notch

Technisch zijn we de allerbeste die er is! Geen idee welke oplossing je het beste zal schikken? Daag ons uit, we helpen je graag verder!

Keeping your gear under control

Hoisting you to the next level

Lijkt een kraan uitgerangeerd? Niet als het van Vialec afhangt! Door deze uit te rusten met een nieuwe sturing, is ze opnieuw klaar om je naar een hoger niveau te hijsen!

Continuously on the lookout

We zijn voortdurend op zoek naar innovatieve producten en merken waarmee we je het leven makkelijker en je processen veiliger maken.

Keeping you moving

We brengen je (processen) niet enkel in beweging, we houden het ook zo, niet enkel door duurzame topproducten, maar ook door vervangingsonderdelen.